Cum comand? /

Pasii necesari pentru a face o comanda!

Cum comand mobila la comanda in Bucuresti ?

Cum primesc informatii suplimentare ?

Cum pot obtine o evaluare de pret pentru mobilierul dorit ?

Foarte simplu! Ne puteti trimite, daca exista, schita dumneavoastra prin e-mail sau ne puteti contacta telefonic oferindu-ne cateva detalii.

Relatii suplimentare si comenzi
Telefon: 0760.549.341 / 0774.690.855
E-mail: sikmobila@yahoo.com
Formular de contact


ETAPELE LANSARII UNEI COMENZI

1. Contactati telefonic sau prin e-mail un reprezentant MOBILASIK in vederea stabiliri unei programari pentru masuratori, consultanta, schite, decoruri, etc.

2. Prezentarea ofertei de pret pentru mobilier si stabilirea termenului de executare.

3. Achitarea unui avans de 50% din costul mobilierului, primind in schimb factura fiscala si chitanta.

4. Executarea mobilierului care dureaza intre 10 si 21 de zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.

5. Transportul si montajul mobilierului la termenul prestabilit la domiciliul dvs si achitarea diferentei de bani.

Echipa SIK PRODUCTION sta la dispozitia dvs spre a va oferi in timp util solutia de care aveti nevoie. Putem lucra pe schita dvs, putem desena impreuna schite de mobila la fata locului sau ne lasati pe noi sa cautam solutia optima, fara ca aceasta sa va oblige in vreun fel fata de noi.

DESPRE PRET

SIK PRODUCTION EXECUTA MOBILA LA COMANDA ! Imaginile afisate pe site au caracter informativ, mobila la comanda fiind un produs personalizat, ca atare pretul se stabileste in functie de model, complexitate de executie, grad de finisare, materiale folosite, tipuri de accesorii si feronerie, etc.

Mobila la comanda Bucuresti

Pareri Clienti

"In urma cu 6 luni am executat la Mobilasik un dormitor la comanda. Totul s-a derulat simplu si profesionist, solicitare de oferta, contact telefonic, deplasare la masuratori, proiect, executie si in 2 saptamani am avut mobila gata montata..."
Andreea, Bucuresti

"Eu am avut o experienta placuta cu mobilierul de la Mobilasik. Dupa ce am cerut foarte multe oferte am apelat in final la ei, deoarece au cel mai bun raport calitate pret. Sunt foarte multumit de serviciile oferite, iar pretul mi se pare unul corect pentru calitatea oferita..."
Mihai Marian, Pantelimon

"Am apelat la produsele celor de la Mobilasik acum 2 ani pentru mobila de bucatarie, dormitor si living. Ce mi-a placut si mai mult decat calitatea materialelor si tarifele bune a fost profesionalismul de care au dat dovada. Si pe viitor voi lucra tot cu dansii...."
Ionut, Bucuresti

"Am luat si eu de la Mobilasik mobila pentru dormitor, raportul calitate/pret mi s-a parut foarte bun. Eu sunt multumit de ce am cumparat, asadar pe viitor sigur voi mai apela la serviciile lor...."
Dan Tudor, Bucuresti