Despre noi /

Doresti sa-ti mobilezi locuinta?

Doresti sa-ti mobilezi locuinta ?

Un prim pas l-ai facut, SIK PRODUCTION este solutia de care ai nevoie!

Sa ne cunoastem, pentru a alege impreuna cea mai buna solutie pentru locuinta ta. Esti la un pas de a face alegerea potrivita.

SIK PRODUCTION SRL a fost infiintata in anul 1997, cu obiect de activitate comertul cu mobila si mobilier divers, produs de terti furnizori. Ulterior, am extins activitatea la productie de mic mobilier, treptat renuntand la activitatea de comert, si adoptand optiune ferma pentru mobila la comanda.

Executam mobila la comanda din PAL melaminat, MDF, MDF VOPSIT mat si lucios, PAL LUCIOS, MDF PLASTIFIAT LUCIOS, MDF INFOLIAT: Mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila living, dulapuri usi glisante, mobila dressing, mobila tineret, mobilier birou, mobilier commercial.

Ce va oferim

« Experienta de peste 12 ani;

« Consiliere premergatoare;

« Profesionalism;

« Raport calitate pret imbatabil;

Mobila la comanda Bucuresti

Pareri Clienti

"In urma cu 6 luni am executat la Mobilasik un dormitor la comanda. Totul s-a derulat simplu si profesionist, solicitare de oferta, contact telefonic, deplasare la masuratori, proiect, executie si in 2 saptamani am avut mobila gata montata..."
Andreea, Bucuresti

"Eu am avut o experienta placuta cu mobilierul de la Mobilasik. Dupa ce am cerut foarte multe oferte am apelat in final la ei, deoarece au cel mai bun raport calitate pret. Sunt foarte multumit de serviciile oferite, iar pretul mi se pare unul corect pentru calitatea oferita..."
Mihai Marian, Pantelimon

"Am apelat la produsele celor de la Mobilasik acum 2 ani pentru mobila de bucatarie, dormitor si living. Ce mi-a placut si mai mult decat calitatea materialelor si tarifele bune a fost profesionalismul de care au dat dovada. Si pe viitor voi lucra tot cu dansii...."
Ionut, Bucuresti

"Am luat si eu de la Mobilasik mobila pentru dormitor, raportul calitate/pret mi s-a parut foarte bun. Eu sunt multumit de ce am cumparat, asadar pe viitor sigur voi mai apela la serviciile lor...."
Dan Tudor, Bucuresti